Főoldal » Cikkek » LAZLOW JAY LOCKHART

Stargate: Jóóó reggelt Lantisz!

Jóóó reggelt Lantisz!

- Jóóóóóóóó reggelt Lantisz!!! Mondhatnám, hogy jó reggelt ATL-984, de az olyan hivatalosan hangzik. Hoppá!!! Nem is! Már M35-117 az irányítószámunk! Bizony-bizony! Mondjátok meg az otthoniaknak, hogy ha levelet írnak akkor a borítékra mostantól ezt véssék rá. Mindegy! Lényeg a lényeg, a város még mindig áll, és az ablakon kitekintve még mind az öt holdunk a helyén van. Igaz csak kettőt látok, de a Föld után így is mondhatnám hogy duplán látok… Mindezen fogyatékosságom ellenére itt vagyok veletek, nektek. Quinn LeClair a szolgálatotokra az éterben. Hajnalok-hajnalán de itt vagyok srácok, fiúk, lányok hogy kicsit feldobjalak titeket mielőtt megkezditek a szolgálatot. Mindenki szerencsés akinek a reggeli sütije cseresznyés, mert nekem ötkor csak szilvás jutott… Akik most is a kantinban reggeliznek, vagy inkább hajnaliznak azoknak nagy mákjuk van mert csak ők hallhatnak engem a városban, és most küldök nekik egy nótát, remélem faljátok mint tegnap ebédre a tortát. Forogjon, pörögjön tőlem-nektek a Nickelbacktől a Beeeeee a Rock staaar!!! Jó étvágyat!


(Nickelback – Be a Rockstar)


- Még mindig Quinn LeClair adásban. Hat óra után pár perccel, de immár valódi rocksztárként eldalolom nektek a nap híreit. (Szignál) Köszöntöm kedves hallgatóinkat. Quinn LeClair vagyok a Pegazus-galaxis legfrissebb híreivel, tauri idő szerint reggel 0607-kor. A Michael néven elhíresült wraith-ember hybrid elrabolta a Pegazus-galaxis lelkiismereteként elhíresült athoszi vezetőt, aki mellesleg a mi SGA-1-ünk értékes tagja. Igen! Nem mást tart fogva túszként az az álnok, mint a mi áldott állapotban lévő Teyla Emmaganunkat. Lorne őrnagy és lelkes vitézei már a nyomába eredtek, de nem jártak sikerrel, csakúgy mint a mi Sheppard alezredesünk. De édesítse rossz szájízeteket, hogy ha mínusz egy Teylába is kerültünk átmenetileg, de nulláról plusz egy Carson Beckettbe billentünk! Bizony, a mi eltávozott skót dokink, akinek akkora szíve volt akár egy PJ most megint köztünk van. Meg nem erősített információink szerint csupán egy klón amit ki más mint Michael követett el, de tisztára mint az eredeti. Vajon pecázni szeret? Én veled tartok, Doki! Sajnos sztázisba kellett helyezni, mert Dr.Keller nem tudta rendbehozni kedvenc Carsonunkat. Jobbulást neki, és remélem mihamarabb újra köztünk lesz. A Teylás ügyben pedig biztosan állíthatjuk, hogy pulykásszendón felturbózott alezredesünk, és amazon vezetőnk mentőakcióra készül, nem is beszélve arról, hogy erősítésként csatlakozik hozzájuk az űr ezen részének egyetlen reggae jelensége Ronon Dex. Ya mann! Mindent bele fiúk! Lányok! Ha már városunk vezetőjéről esett szó, úgy hallottam, hogy az utóbbi időben megint egyszerre kettő, azaz kettő kopasznak látszó hajókapitány csapott le rá, és rangjához nem méltó hangot ütöttek meg vele. Aggódni viszont most sem kell ez ügyben, mert a mi Samünk ismét megmutatta, hogy ki a legény, vagyis a nő a gáton. Vagy éppen a hídon, irányítóban vagy bárhol máshol. Sporthírek következnek. (Szignál) Lorne őrnagy nyerte a fess egy tájképet fél óra alatt című képzőművészeti versenyt. Nyereménye egy temperakészlet volt melyet az SGC szponzorált. Dr.Zelenka ismét minden ellenfelét megalázta sakkban, és ismét temérdek DVD-vel lett gazdagabb. Gratulálunk mindkettejüknek! Fiúk, ti vagytok a legnagyobbak! Ja, és a mi alezredesünk kiváló teljesítményt nyújtva végre az óceánba talált golflabdájával. A platformról ez nem olyan könnyű mint gondolnánk. Úgy hallottam ma este az erkélyen gitározni is fog mindenki nagy örömére. Menjetek el és hallgassátok. Johnny Cash számok is várhatóak… Az időjárásról. (Szignál) Ma is napos idővel indul a reggel, majd kissé befelhősödik, és eső várható. A hullámzás felerősödik mert 3 hold is telitődik ma éjjel, így az apály-dagály jelenség intenzív lesz. Alvajárásra hajlamosak kössék be az öveiket! Nők, ne meztelenül huppanjanak ágyba! Ciki lenne Éva kösztümben a főteremben ébredni… Ma az SGA-4 küldetésre megy az M2X-962-re. Sok szerencsét srácok, és vigyázzatok magatokra. Más nem fog! Nektek szól most a csodálatos Bonnie Tyler száma! Holding out for a hero!


(Bonnie Tyler – Holding out for a Hero)


- Húúú, ettől a számtól mindig libabőrös leszek! Bonnie az Bonnie mindörökre. Amúgy mit gondoltok ki a leggyorsabban beszélő személy köreinkeben? Szerintem nem más, mint kanada agytrösztje Meredith. De! De! Nemsokára lehet, hogy riválisa akad, és lehet hogy érvényesül a senki sem lehet próféta a saját hazájában elv… Igen – igen! Úgy tudom, hogy egy nagy kihívó érkezik a Földről. Na, kitaláltátok már? Segítek egy cseppet. Az SGC-ről jön, szemüveges, sokat beszél, mások számára nem nagyon érthető amit mond. Nem, nem Walter Harriman az, hanem Daniel Jackson! A nagy doki, az xenoarcheológia Indiana Jones-a, a zene Mozartja, a P90-es Jack O’Neillja kicsiny városunkba érkezik a közeljövőben! Húúú, mi lesz itt, kössetek sálat nehogy cúgot kapjatok a szóorkánban. Várunk szeretettel Jackson doki! Tegyétek meg tippeiteket, és firkantsátok egy cetilre a két említett név egyikét, és a sajátotokat. Ha a stúdióm felé baktattok nézzetek be és összegyűjtjük a szavazatokat! Gondolom mindannyian tudjátok hol találtok, de aki nem az kérdezze meg a mellette tápoló személyt, mert ő biztosan vágja a témát. Egy szónak is ezer a vége, összeszámoljuk a voksokat, és a nyertes nevére tippelők közül kihúzunk egyet aki értékes nyereményben részesül. Még mindig Quinn LeClair koptatja hangszálait itt a Lantea FM-en, az eszemen kívül remélem a hölgy hallgatók mást is értékelnek. Mondjuk egy fergeteges dalt, mely az Ősök városának nőnemű egyedeinek árad most szét az éterben, forralva a levegőt és a winchesteremet.


(Roxette: Listen to your heart)


- Jóóóóóó reggelt Lantisz! Itt a ti egyetlen Pegazus beli DeeJay-tek Quinn LeClair alhadnagy! Köszöntöm azokat akik elaludtak, és csak most 0630-kor estek be a vájúhoz, hogy még szerezzenek a maradék morzsákból szolgálatkezdés előtt. Hát nem maradtatok le sokmindenről, csak a hírekről, és pár észveszelytő melódiáról. Na mindegy. Jó étvágyat nektek is, és ne kapkodjatok mert elcsapja a gyomrotokat a bacon… Ez volt a Roxette, és a Listen to your heart! Remélem srácok, ha mellettetek egy alacsonyabb rangú, de minden másban egyenrangú hölgy étkezett, a dal alatt vetettetek rá pár csábító pillantást, esetleg barátságosan megfogtátok a kezét. Tudjátok azért errefelé is van kimenő, ha nem is viszik túlzásba. Hívjátok el sürgősen randira és mindent fogjatok az I.O.A.-re. Ezek a kis őrmesterlányok imádják ám a tiszteket… Ők előnyben. Hé, lányok ne tagadjátok hogy ti is azt akarjátok. Na ezt majd bővebben kifejtem a késő esti műsorban. Bizony-bizony ma este 2230-tól 120 percen át ismét mérgezem az elméteket, mert jön a „Lantiszi éjjelek” Quinn LeClairrel ki mással. Lesz ott sok minden, hogy magamat reklámozzam. Mást úgysem tudunk reklámozni, hisz semmilyen sör, mobil, vagy tamponcég nincs az űr ezen részén aki leperkálta volna a blokkokért a zöldhasúakat. Nos, ma este lesz minden ami szem-szájnak ingere! Dr.Biro lesz a vendégem a műsor elején. Aki nem ismerné annak elmondom, hogy foglalkozása patológus és velünk van a kezdetek óta. Látott már közelről elpatkolt wraithet, így megpróbálom kifaggatni a szörnyecskék szexuális beállítottságáról. Arról még úgysem hallottunk. Imádkozzunk együtt hogy ne legyünk velük kompatibilisek, mert még a végén elkapnak bennünket a sötét utcán és fajfenntartás céljából hát izé… Hagyjuk! Belegondolni is rossz. Bocsi a reggelizőktől! Biro doki után jön Dr.Kathie Brown és olyan idegen növényekről fogunk csevegni vele, melyeket mostanában találtak az M2T-522-esen és szexuális ajzószerként funkcionálnak. Bizony! Szerelmi bájital exportot indíthatnánk a Pegazusból és mind gazdagok lehetnénk, de mégsem leszünk. Köszönjük I.O.A.! Ismét. Zene!


(Carbon Leaf – What about Everything)


- Most, hogy elfelejtettük a gondokat köszönhetően a Carbon Leaf, What about everything című dalának folytassuk is a műsort, mert már nincs sok belőle. Hamarosan véget érnek szenvedéseitek! Egészen estig. Nagyon örülök, hogy szeretitek a műsoromat, és bírjátok a szövegemet, és mindezt kinyílvánítottátok! Köszönöm a sok rajongói e-mailt, de srácok! Gyertek oda nyugodtan, nem vagyok celeb én sem. Kicsiny közösség a mienk, beszéljünk élő szóban! Komolyan mondom, ne nőjetek a laptopotokhoz! Tudom-tudom hogy örültök a wifinek, meg minden de a múltkor mikor ebédeltem a kantinban a szomszéd asztaltól küldtek e-mailt. Srááácok… Na mindegy. Fátylat rá! Egészségetekre a reggelit, és a műsort is. Mondhatnám meghintettük a bacont egy kis fűszerrel melynek neve nem más mint?! Na? Hát persze hogy Quinn LeClair a Pegazus egyetlen DJ-e. Remélem nem fekszem meg a gyomrotokat. Ez itt még pár percig az élő – egyenes Lantea FM! Én egy időre elköszönök tőletek, ne feledjétek a nyereményjátékot! McKay vagy Jackson?! Jackson vagy McKay?! SGA-4-es fiúk-lányok vigyázzatok magatokra odakint! Dr.Beckettnek jobbulást, és Teylának üzenjük, hogy lélekben vele vagyunk és megyünk érte! Michael rettegj mert ha egyszer elkapunk, téged is meghívlak a műsorba és kikérdezem a legféltettebb titkaidat is! Mindent el fogsz mondani! Ennek kapcsán pörögjön az utolsó két reggeli dal a Krypteria-tól a No More Lies, majd a Goo Goo Dollstól az Iris Teylának! Holnap 0600-tól újra „Jóóó Reggelt Lantisz!”, és vendégem lesz Chuck Campbell a technikusok gyöngye, Atlantisz Walter Harrimanje! Quinn LeClair voltam itt a Lantea Fm-en. Sziasztok.

(Krypteria - No More Lies; Goo Goo Dolls - Iris)

Írta: Lazlow Jay Lockhart, 2008. 06. 08.

Kategória: LAZLOW JAY LOCKHART | Hozzáadta:: Emilia (2015-11-08)
Megtekintések száma: 135 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: