Főoldal » Cikkek » LAZLOW JAY LOCKHART

Stargate: Jóóó reggelt SGC!

Jóóó reggelt SGC!

- Jóóóóóóóó reggelt SGC! Na ki vagyok?! Hát eléggé, hiszen egy galaxissal odébbról ugrottam ide hozzátok! Mondhatnám, éppen a szomszédban jártam, és benéztem. Quinn Leroy LeClair alhadnagy szolgálatotokra! Élőben és egyenesben hallhatjátok a Pegazus- galaxis egyetlen DeeJay- ét, az intergalaktikus éter Adrian Cronauerjét! Lantiszi sorstársaitok helyett, ma reggel csak most, csak titeket boldogítalak a jó öreg Cheyenne- hegyben! Ha már Lantisz, Atlantisz, eléggé pöpecül mutatott volna egy san francisco-i képeslapon! Kár, hogy az élmény szupertitkos! Az amcsi posta meg nem... Most, hogy így nyeregbe pattantunk közérdekű információk következnek! A hegyi idő 0604. Olyan mélyre süllyedtem a felvonókkal, hogy vissza kellett állítanom az órámat. Mikor kiléptem azt hittem ásványvízet találok! A levegő?! Az viszont koránt sem hegyi! Mintha az Indiana Jones egyik sírrablós jelenetét forgatnánk... Mi a tanulság? Hát nem az, hogy a múmiák nem használnak se Old Spice- t, se Juicy Fruit- ot! Na, de témánál maradva a mai időjárás pont olyan lesz mint általában. A lámpák égnek, a fűtés megy, a levegőztetőrendszer pedig még mindig betegeskedik. Aki a főterem... Elnézést, leesett, hogy felétek indítócsarnoknak csúfolják! Szóval aki hajlamos az epilepsziás rohamra, az ma jobb ha a környékére se megy mivel most állítják be a bolygóközi vészhelyzetekhez elengedhetetlen vadonatúj fény és hangeffekteket! Alázóbb lesz, mint amit a Star Trekben láttatok! Most pedig a jó reggelihez és a friss levegőhöz szóljon nektek egy vadonatúj kedvencem!


(Alexi Murdoch - Breathe)


Ő nem más volt, mint Alexi Murdoch! A szám címe pedig egyszerűen Breathe. Arra gondoltam, hogy olyan messzire vagyunk, elszármaztunk egymástól - mi a Pegazusban, ti itt a Földön - ideje lenne egy kis élménybeszámolónak! Szóval ha nem bírtatok magatokkal, és elcipeltétek netbookotokat vagy laptopotokat vagy pda- tokat vagy bármit ami wi-fi- re alkalmas, akkor küldjetek nekem rövid történeteket az elmúlt hónapokból. Bármi lehet! Címem quinnleclair@sgc.usn.gov. Várom őket szeretettel! Addig meg én mesélek nektek a távoli, üveg hegyeken is túli Atlantisz sztorijaiból egy- két szaftosabbat. Hol is kezdjem? Ja meg van! Evidens! Naná! Tudom, hogy elcsépelt de mifelénk falun a legnagyobb hírek között még mindig toronymagasan vezet a wraith- hybrid rosszfiú, ismertebb nevén Michael kipipálása. Nem, nem Nike ruhát adtunk rá, hanem a mi kedves Teyla Emmaganunk tett pontot a dolgok végére. Vagyis egy jó nagy hybrid taposó cipellőt Michael kacsójára. Hogy ez miért érdekes, egyéb életbevágóan fontos és szörnyű tények mellett? Mivel a csúnya bácsi a város egyik tornyának párkányán, sok- sok méter magasan csüngve akart éppen valami új olimpiai sportágat kiötleni, melynek célja még mindig a társaim kiírtása volt, na meg Teyla babájának megkaparintása mely Kenmore Szent Gráljának is nevezhető! Vagy inkább nemezisének. Mindegy! Szóval a Pegazus- galaxis lelkiismereteként és Athos Harcos Hercegnőjeként is ismert Teyla Emmagan végül anyai ösztönöktől vezérelve kitalálta neki a lantea jumping kötél nélkül című kéttusa magánszámot. Először repülni kell, aztán egyből úszni. Ezt csak azért meséltem el, mivel frisco- i látogatásunk mely nem sokkal ezután volt esedékes, eléggé elnyomta a hybrid reméljük örökre történő öltözőbe küldését. Közben fél szemmel a monitoromra sandítva már látom is, hogy érkezett néhány e-mail. Megnyugodtam. Ti is olyan ketyerefüggők vagytok, mint a lantiszi népség. Erről „A hálózat csapdájában” jut eszembe, de aztán egyből Sandra Bullock... Száz százalék női alapanyagból! Teljes kiörlésű! Most zene, hogy egy kicsit lenyugodjunk Ms.Bullock után, aztán jönnek a mailek! A kora reggeli izgalom nem tesz jót az emésztésnek. De ha már Michael volt a téma meg azok a hihetetlen nők, akkor pörögjön egy örök klasszikus! Iron Maiden – Number of the Beast! Yeahh!!! Quinn LeClair az éterben, baby!


(Iron Maiden – Number of the Beast)


Még mindig a Pegazus- galaxis egyetlen DeeJay- e az éterben! Remélem az előző számra mind együtt léggitároztatok a kantin asztalainak tetején! Hadtáposok a következő slágernél beszállhatnak! Csak nem hallattszik át a tiszti étkezdébe... Reméljük, mert Davis őrnagy eléggé morcos volt ma reggel, mikor összefutottam vele a folyosón. Lehet még nem volt túl az első kávéján, vagy megint az IOA tört valami borsot a Homeworld orra alá. Ha már szóba kerültek ezek a dolgok akkor meg szeretném köszönni Hank Landry vezérőrnagynak, hogy engedélyezte ezt a műsort, és persze Richard Woolseynak, hogy nélkülözni tud pár napig odaát. Csak nem veszi át a műsorom még veletek vagyok! Mire visszamennék, már mindenki halláská... Inkább nem is fejtegetem tovább, mert mindjárt cenzúráznak vagy ami rosszabb elvisz az NID. Az is a hírnév átka lenne! A baj az hogy felelősséggel jár. Mindegy! A jó dolog, hogy a Pegasusból már egészen idáig elhallatszottak az adásaim, és mostanra szépen átkúsztak az esemény horizonton... Na nem az IOA- n múlt szerencsére. Ők tuti rázárták volna az Íriszt. Jöjjenek a mailek! Nézzük mit kaptam! Izgi, mint a Karácsony reggel! Powers őrmester írta: „Hé, Quinn! Király a műsor! Nekünk is kell ilyen minden reggel! Szóval tömören: itt a Tejúton seggbe rúgtunk pár nagykutyát amég ti odaát a wraithel és a hybriddel szórakáztatok. Az orinak is kampec! Az SG-1 megint hazafutást ütött! Mellesleg, nem sokkal később mindjárt mégegyet! Ba’alnak eljátszották az utolsó baaladáját! Kész, vége! Ez van srácok, ahogy Bugs Bunny mondaná!”
Baalada! Ez marha jó! Kösz a mailt, Őrmester! Hallottuk, hogy rendesen odatettétek magatokat! Gratula minden lantiszi nevében! Nézzünk gyorsan egy másik levelet! Cony tizedes írja: „Üdv, Quinn! Sokat hallottam már a műsorodról! A nővérem Lantiszon szolgál. Mindig mesél rólad. Azt hallottad, hogy az Icarus Base- n a 9. ékzár titkának megfejtésén fáradoznak? Kíváncsi vagyok mire jó! Valami nagykoponya van ott! Dr. Rush asszem, vagy hogy hívják. Te tudsz erről valamit? Ja, és még valami! Egyszer lehetne egy Cheyenne- hegyi éjjelek műsor is! A nővérem kedvence a Lantiszi éjjelek! Jó munkát, és így tovább!”
Köszike Cony tizedesem! Cony, Cony, Cony... Megvan! A nővéred egy rövid barnahajú gyönyörűség! Tudom már, beugrott! Törzsőrmester a Marineoknál! Belevaló csaj! Gratula hozzá! Na majd meghívom a Lantiszi éjjelekbe, és elcsevegünk erről- arról! Erről a 9. ékzáras dologról én is hallottam, de csupán annyit hogy sötétben tapogatóznak. Rush? Mintha valami új légfrissítő lenne a Walmartban... Na majd meglátjuk, hogy mennyire McKay ez a doki! Ha még nem mondtam volna, akkor jó étvágyat a lassan késői reggelihez így 0632- kor! El ne késsen senki a szolgálatból! Aki meg most tette le annak jó csicsikálást kaja után! Rush- al ellentében, a Pegazusba is eljutott Michael Jackson halálhíre! Nyugodjék békében! Moonwalk! Hadtáposok is! Beat it! Just Beat it!

(Michael Jackson – Beat It!)

Az SGC FM- en csak ma reggel, csak SGC katonáknak! Quinn LeClair exkluzív! Nem jött el a Bruce Willis interjúra pedig megkérdeztem volna tőle, hogy milyen a nagyvilági körben Korben?! Na sebaj szuperzöldek vagyunk Ruby Rhod és a Greenpeace nélkül is! Egy uccsó levélre még van időm! Na melyiket szeressem! Belenyúlok a virtuális kalapba és húzok egyet! Nem ez nem a lottósorsolás! Nincs mellettem csini modelllányka sem. Viszont megvan a nyertes! Allens százados?! Gyerekek, ezek szerint a tiszti kantin is ránk hangolódott! Ohh, yeahh! Azt írja hogy: „Jó reggelt, Quinn! Az elmúlt hónapok sajnos szomorú eseményt is hoztak. George Hammond altábornagy elvesztését! Viszont éppen ezért Carter ezredes F- 304- esét e, nekünk oly sokat számító névre keresztelték át! Isten nyugasztalja!”
Igen sajnos hallottuk e megrázó hírt odaát is. Együttérzésem a családnak! Remek ember és remek katona volt! Nélküle semmiképpen sem tartanánk ott ahol ma tartunk! Emlékére szóljon a következő szám.

(Evanescence - My Immortal)

Az Evanescence- től az Immortalt hallhattátok George Hammond altábornagy tiszteletére, aki sajnos már nem lehet közöttünk. Quinn LeClair utolsó percei adásban az SGC mélyéről. Kösz az üzit, Allens százados! Még van pár percem hátra, így mindenképpem megragadnám az alkalmat, hogy az éteren keresztül gratuláljak egy másik nagy SG katonának akit nemrég előléptettek! Bizony, ő nem más, mint az idegen világok rendíthetetlen úttörője, az SGC védelmező oroszlánja, utóbb pedig a Homeworld Command rátermett vezetője aki gond nélkül leszámol a washingtoni akadékoskodó öltönyhuszárokkal, és mindemellett mindenképp az intergalaktikus szupergonoszok legtehetségesebb fenéken billentője Jonathan „Jack” O’Neill altábornagy! Gratulálok, Uram! Köszönöm, hogy itt lehettem ma reggel veletek! Vigyázzatok magatokra, és egymásra! A Cheyenne- hegyi éjjeleket pedig megpróbálom lezsírozni! Ígérem megejtjük valamikor ha a felső vezetés és a jó öreg Woolsey is úgy akarja! Quinn Leroy LeClair alhadnagyot hallottátok a Pegazus- galaxis egyetlen DeeJay- ét, élőben és egyenesben vagyis inkább görnyedve a székben itt az SGC FM- en a hegy mélyén! Ez volt a Jóóóóóóóó reggelt, SGC! Cheap Trick – Mighty Wings és Dixie Chicks – The Long Way Around  pörög még nektek! Sziasztok!

(Cheap Trick - Mighty Wings; Dixie Chicks - The Long Way Around)

Írta: Lazlow Jay Lockhart, 2009. 10. 12.

Kategória: LAZLOW JAY LOCKHART | Hozzáadta:: Emilia (2015-11-15)
Megtekintések száma: 112 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: