Főoldal » Cikkek » TÖBB SZERZŐ ÁLTAL ÍRT TÖRTÉNETEK » STARGATE ATLANTIS - Árny és Fény krónikája

Stargate Atlantis - Árny és Fény krónikája

 

"A százéves háború morajában járunk, ahol a lidércek félelmetes számban lépnek elő a galaxis homályából és szinte megállíthatatlanul söprik el az Alteranok még élő kolóniáit. Az Alteranok kétségbeesetten próbálnak megoldást találni, hiába. Rákényszerülnek, hogy elhagyják a galaxist és a Pegazus-ban beköszönt a sötétség kora. Az idő múlásával mégis egy apró szikra jelenik meg és erősödik fokozatosan. A sötétség egy apró ponton oszlani kezd. Ez a rejtélyes Fény elég erős lesz-e, hogy eloszlassa az Árnyékokat? S miközben ezzel próbálkozik milyen hatással lesz rájuk és hogyan változik meg ő maga ettől? Árny és Fény kölcsönhatásából olyan kérdések születnek, mint:
Mitől vagyunk azok akik? Mennyire változhatunk meg, hogy attól még önmagunk maradjunk? Jogunk van-e átformálni bárkit az ő érdekében, akár az akarata ellenére is? Mennyit számít a múltunk, ha a jövőt akarjuk jobbá tenni?
Az Árny és Fény krónikája ennek ellenére mégsem egy filozófiakönyv. Csaták sorozata, összeesküvések és szövetségek bonyolult szövevénye, a logika és az érzelmek párharca rajzolódik ki a lapjain. A logika vagy az érzelem nyer, és mihez kezd a győzelmével? A történet erre is ad egy lehetséges választ."

 

 

Minden megjelenő fejezetet a következő linkre kattintva érhettek el: 

STARGATE ATLANTIS - ÁRNY ÉS FÉNY KRÓNIKÁJA

Jó szórakozást! 

Kategória: STARGATE ATLANTIS - Árny és Fény krónikája | Hozzáadta:: Emilia (2016-11-04)
Megtekintések száma: 60 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: